|
|
|||||||
|
Full RapidShare İndir !
>
Alişan Full Albümleri | Diskografi
|
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator |
Alisan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 2007 ![]() Album Sarkilari Alisan - Allah Allah.Mp3.mp3 Alisan - Birakin Yakami.Mp3.mp3 Alisan - Cinarlar.Mp3.mp3 Alisan - Hele Bi.Mp3.mp3 Alisan - Hele Bi-Club Version.Mp3.mp3 Alisan - Hersey Yalan Olmus.Mp3.mp3 Alisan - Lewere.Mp3.mp3 Alisan - Sari Güller-Sen Yarali Ben Yarali.Mp3.mp3 Alisan - Urfali Sevmis.Mp3.mp3 Alisan - Ve Kimselere Güvenmiyorum.Mp3.mp3 Alisan - Yare-Kürtce.Mp3.mp3 Alisan - Yukaridaki Allah.Mp3.mp3 ![]() Alisan - Varya ![]() Album Sarkilari Alisan - Berivan.mp3 Alisan - Bittim Gel.mp3 Alisan - Capkin Yarim.mp3 Alisan - Hayatim.mp3 Alisan - Kiz Ben Seni Vurmaz Miyim.mp3 Alisan - Kosacaksin.mp3 Alisan - Lecane.mp3 Alisan - Meraketme.mp3 Alisan - Senden Baskasi Yalan.mp3 Alisan - Soför.mp3 Alisan - Tükendim.mp3 Alisan - Varya.mp3 Alisan - Vay Beni.mp3 Alisan - Yolun Sonu.mp3 ![]() Alisan - Söz Mü ![]() Album Sarkilari Alisan - Aglayamam.mp3 Alisan - Ah Irem (Irem Kiz).mp3 Alisan - Anam Onu Al.mp3 Alisan - Ekmek Derdi.mp3 Alisan - Lori.mp3 Alisan - Ömrüm.mp3 Alisan - Pesindeyim.mp3 Alisan - Seviyorum Duysana.mp3 Alisan - Sorma Sevdigim.mp3 Alisan - Söz Mü.mp3 Alisan - Vazgecemem Ki.mp3 Alisan - Yemin Cicegim.mp3 ![]() Alisan - Olay Bitmisir ![]() Album Sarkilari Alisan - Aklin Varsa Evlenme.mp3 Alisan - Ben Daha Cok Severim.mp3 Alisan - Gitti Yarim.mp3 Alisan - Hey Dilbere.mp3 Alisan - Ikimize Birden Remik.mp3 Alisan - Ikimize Birden.mp3 Alisan - Korkuyorum.mp3 Alisan - Naze Kürtce.mp3 Alisan - Naze.mp3 Alisan - Ne Güzel Yaratmis.mp3 Alisan - Olay Bitmistir.mp3 Alisan - Sen Bende Kaldin.mp3 Alisan - Yalan Oldu.mp3 Alisan - Yalanci Sevgili.mp3 ![]() Alisan - Sana Bir Sey Olmasin ![]() Album Sarkilari Alisan - Ah Su Güzeller.mp3 Alisan - Allahini Sevdigim.mp3 Alisan - Eli Kinali Yarim.mp3 Alisan - Gülüm.mp3 Alisan - Kinayi Getir.mp3 Alisan - Krali Gelse.mp3 Alisan - Salla.mp3 Alisan - Sana Bir Sey Olmasin.mp3 Alisan - Seni Unutamam.mp3 Alisan - Yüce Dag Basinda.mp3 Alisan - Zor Degilde Ne.mp3 ![]() Alisan - Kara Cadir ![]() Album Sarkilari Alisan - Adi Güzelmis.mp3 Alisan - Bebek.mp3 Alisan - Bir Yudum Su.mp3 Alisan - Bölük Bölük.mp3 Alisan - Delimisin Ne.mp3 Alisan - Ekmek Aldim Firindan.mp3 Alisan - Gitme Gönül.mp3 Alisan - Kara Cadir.mp3 Alisan - Sar Beni.mp3 Alisan - Sehar Yeli.mp3 Alisan - Sende Yanarsin.mp3 Alisan - Sevdigime Pismanim.mp3 ![]() Alisan - Kalbim Ellerinde ![]() Album Sarkilari Alisan - Allahtan Kork.mp3 Alisan - Anlamam Asktan.mp3 Alisan - Belalinim.mp3 Alisan - Benimsin.mp3 Alisan - Gelde Geleyim.mp3 Alisan - Helalimsin.mp3 Alisan - Kac Defa.mp3 Alisan - Kadinim.mp3 Alisan - Kalbim Ellerinde.mp3 Alisan - Kiyamete Kadar.mp3 Alisan - Narim.mp3 Alisan - Ne Cikar.mp3 Alisan - Oy Gelin.mp3 Alisan - Seni Sevmek.mp3 Alisan - Tek Basima.mp3 Alisan - Vay Halime.mp3 Alisan - Yemin Olsun.mp3 ![]() Alişan - Sevgilerimle 2008 ![]() Album Sarkilari Alisan - Vay Gülüm.mp3 Alisan - Askin Vurdugu Yerde Cicekler Acar.mp3 Alisan - Biktim.mp3 Alisan - Cane Cane.mp3 Alisan - Gidebilen Hic Olmadim.mp3 Alisan - Gözün Aydin.mp3 Alisan - Inanmadin Ki.mp3 Alisan - Sevgilerimle.mp3 Alisan - Sordun Mu.mp3 Alisan - Söyleyemedim.mp3 Alisan - Yeminliyim Tövbesi Yok.mp3 ![]() Alişan - Aşık Oldum ![]() Album Sarkilari Alişan - Ah Gönlüm.mp3 Alişan - Aldanma Gönül.mp3 Alişan - Aman Allahım.mp3 Alişan - Aşık Oldum.mp3 Alişan - Geri Dön.mp3 Alişan - Gücendim.mp3 Alişan - Hazalım.mp3 Alişan - Sabır.mp3 Alişan - Sağır Sultan.mp3 Alişan - Seviyorum.mp3 Alişan - Tarifi Yok.mp3 Alişan - Vuracaklar.mp3 Alişan - Yar Demedim.mp3 ![]() Alişan - Derdo & Elazığ'ın Güzelleri ![]() Album Sarkilari Alişan - Ayrılık.mp3 Alişan - Çayır Biçtim.mp3 Alişan - Derdo.mp3 Alişan - Dilberanım.mp3 Alişan - Emine.mp3 Alişan - Gülpembe&İlvanlım.mp3 Alişan - Kara Sevdanın Gözü Kör.mp3 Alişan - Karşı Köyden Davul Sesi Geliyor&Elazığ'ın Güzelleri.mp3 Alişan - Le Le Canım&Mısır Çölleri.mp3 Alişan - Olsaydım.mp3 ![]()
|
|
|
|
| Bu mesaj için n3r10x kullanıcısına teşekkür edenler: | güiza47 (02-19-2010) |
|
|
#2 |
|
Junior Member |
Emeğine sağlık dostum süperr
|